fredag den 23. januar 2015

Tomatsalt med tørrede citronskiver



Ingredienser

  • 2 Citroner 
  • 3 spsk Oliven olie
  • 0,5 tsk Sukker
  • 8 Salvia blade
  • 400 gram Cherry tomater, røde eller gule eller et mix
  • 0,25 tsk allehånde (krydderi)
  • Bredbladet persille 
  • Mynte blade
  • 1 Granatæble 
  • 1 Rødløg 
  • Salt og peber

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 160 grader. 

Skær citroner over på langs, fjern kernerne og skær citronerne i små skiver (2mm) på det andet led. Lad citronskiverne koge i omkring 2-3 minutter, bland dem derefter i en skål med finthakkede salvia blade, 1 spsk af oliven olien, 0,5 tsk salt og sukker. Kom derefter citronerne på en bageplade og rist dem i omkring 20 minutter indtil citronerne er tørret lidt ud. 

Halver cherrytomaterne og bland dem med resten af ingredienserne samt det resterende olie, 0,25 tsk salt og salt og peber. Tilføj citronerne når de er kølet af og server.

Kilde: Plenty More, Yotam Ottolenghi 2014

Ingen kommentarer:

Send en kommentar